top of page

De internationale finale van de Imagine Music Xperience is terug en zal live plaatsvinden in Brussel, België, in de Botanique op 15 december 2024!




De Imagine Music Xperience (IMX) is een internationale muziekwedstrijd voor jonge muzikanten (-21), met allerlei verschillende muziekgenres en vindt momenteel plaats in 10 landen. IMX geeft de volgende generatie jonge artiesten de middelen om een stap dichterbij te komen bij het waarmaken van hun muzikale dromen. 


Het hoogtepunt van de Imagine Music Xperience is de internationale finale, waarbij de winnende bands en solisten uit België, Finland, Frankrijk, Nederland, Hongarije, Noord-Macedonië, Noorwegen, Zweden en Zimbabwe samenkomen voor een epische showdown.


Als je een liefhebber bent van livemuziek en op zoek bent naar geweldige nieuwe artiesten, kom dan op zondag 15 december naar de Botanique en zeg dat je ze eerst bij IMX hebt gezien!


Koop je tickets hier!


IMX wordt georganiseerd door JM International, een wereldwijde non-profitorganisatie die jonge muzikanten sinds 1945 ondersteunt. De internationale finale van IMX wordt ondersteund door BELSPO, het EU Creative Europe Programme, de Belgische Nationale Loterij en Roland.

0 views0 comments

Comments


bottom of page